Vadrizzsel és tonhallal töltött paprikák


Hozzávalók
4 személyre
3 db 80g-os Rio Mare tonhal olívaolajban
2 közepes piros csemege paprika
300 g vadrizs
1 2 közepes piros
1 csokor mentalevél
4 olajos szardella
1 gerezd fokhagyma
1 újhagyma
1 narancs
3 db 80g-os Rio Mare tonhal olívaolajban
2 közepes piros csemege paprika
300 g vadrizs
1 2 közepes piros
1 csokor mentalevél
4 olajos szardella
1 gerezd fokhagyma
1 újhagyma
1 narancs
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Főzd meg a vadrizst. Közben alaposan nyomkodd ki a kapribogyókat, csepegtesd le a szardellafiléket és a Rio Mare olívaolajban eltett tonhalat.
2. A kapribogyókat, a szardellát, a tonhalat, az újhagymát, a fokhagymát és a mentát vágd durvára, locsold meg a narancs levével (a héját viszont tedd félre). A paprikákat vágd félbe, távolítsd el a szárukat és a magokat, majd néhány percre mártsd bele forró vízbe, amíg kissé megfőnek.
3. Szűrd le a rizst és hagyd kihűlni.A rizst keverd össze a felaprított hozzávalókkal, és a keverékkel töltsd meg a félbevágott paprikákat.
4. Szórd meg reszelt narancshéjjal és egy sütőbe tehető edényben süsd néhány perc alatt ropogósra forró sütőben.