Uborkás tonhaltekercs


Hozzávalók
4 személyre
3 x >80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
100 g görög joghurt
2 uborka
extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
3 x >80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
100 g görög joghurt
2 uborka
extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Szeletelő segítségével vágjuk az uborkát egyenlő, vékony, hosszú csíkokra. Sózzuk meg, és hagyjuk állni néhány percig. Itassuk fel a nedvességet egy papírtörlővel.
2. Közben csepegtessük le jól a tonhalat és szedjük darabokra.
3. Tegyünk minden uborkacsíkra egy kevés görög joghurtot és egy darab tonhalat, csavarjuk fel és fogpiszkálóval rögzítsük.
4. Rendezzük el a tekercseket egy tányéron, szórjuk meg borssal és egy kevés olívaolajjal.
5. Extra ízélményért kínáljunk hozzá paradicsomsalátát.