Tonhaltatár avokádóval és édesköménnyel


Hozzávalók
4 személyre
4 x 80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
1 avokádó
1 édeskömény
1/2 citrom leve
20 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
egy kevés salátakeverék
4 x 80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
1 avokádó
1 édeskömény
1/2 citrom leve
20 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
egy kevés salátakeverék
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Vágjuk félbe az avokádót, távolítsuk el a magját, kanalazzuk ki a húsát és kockázzuk fel. Tegyük az avokádót egy tálba, locsoljuk meg olívaolajjal, adjuk hozzá a citromlevet, egy csipet sót és szórjuk meg feketeborssal.
2. Mossuk meg és vágjuk az édesköményt kisebb darabokra, adjuk az avokádóhoz. Tegyük a tálba a jól lecsepegtetett, aprított tonhalat, és keverjük jól össze.
3. Rendezzük el a tonhaltatárt négy külön tányéron, ha rendelkezésre áll, a formázáshoz használjunk kör alakú fém formát, majd tegyünk rá néhány salátalevelet.