Tonhalhab
Hozzávalók
4 adaghoz:
2 x 160 g Rio Mare tonhal olívaolajban
100 g lágy sajt, például robiola vagy krémsajt
100 ml tejszín
2 evőkanál majonéz
30 g hámozott pisztácia
néhány szál vízitorma
só ízlés szerint
2 x 160 g Rio Mare tonhal olívaolajban
100 g lágy sajt, például robiola vagy krémsajt
100 ml tejszín
2 evőkanál majonéz
30 g hámozott pisztácia
néhány szál vízitorma
só ízlés szerint
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Keverjük simára a lecsepegtetett tonhalat, a lágy sajtot és a majonézt egy tálban.
2. A tejszínt egy csipet sóval puhára és szilárdra verjük, majd finoman hozzáadjuk a tonhalas keverékhez, tálalásig hűtőbe tesszük. A pisztáciát durvára törjük.
3. Két evőkanál segítségével a tonhalas habot tányérokra kanalazzuk. A habot megszórjuk az apróra összetört pisztáciával és vízitormával díszítjük.