Tonhalas wrap
Hozzávalók
4 megkenetlen wrap
4 x 80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
2 érett paradicsom
1 érett avokádó
4 ek. majonéz
2 sárgarépa
50 g vegyes saláta
½ citrom
só és bors ízlés szerint
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Hámozzuk meg és reszeljük le a répákat, és kockázzuk fel a paradicsomokat. Hámozzuk meg az avokádót, távolítsuk el a magját, és szeleteljük fel.
2. Kis lángon hevítsünk fel egy tapadásmentes serpenyőt, egyesével helyezzük bele a wrapokat, és zsiradék hozzáadása nélkül pirítsuk mindkét oldalukat 30 másodpercig. Vegyük ki őket a serpenyőből.
3. Mindegyik wrapra kenjünk egy evőkanál majonézt, tegyük rá az avokádószeleteket és a lecsepegtetett tonhalat, majd köretként tegyünk mellé kockára vágott paradicsomot, reszelt répát és salátát.
4. Pár csepp citromlével, egy csipet sóval és nagy adag borssal ízesítsük. Tekerjük össze a wrapokat, ügyelve arra, hogy a töltelék nehogy kifolyjon. Kicsit melegítsük fel a serpenyőben, átlósan vágjuk félbe, majd tálaljuk.