Tonhalas tojássaláta
Hozzávalók
4 személyre:
2 x 120 g-os Rio Mare Tonhal sós lében
4 tojás
100 g zsenge saláta
1 kígyóuborka
1 sárgarépa
½ lila hagyma
40 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
2 x 120 g-os Rio Mare Tonhal sós lében
4 tojás
100 g zsenge saláta
1 kígyóuborka
1 sárgarépa
½ lila hagyma
40 g extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Forraljunk fel egy fazék vizet, óvatosan tegyük bele a tojásokat a fazékba, és 8 percen keresztül főzzük. Vegyük ki a tojásokat a vízből, és hagyjuk őket kihűlni.
2. Amíg a víz forr, mossuk meg, tisztítsuk meg a zöldségeket és szedjük le a héjukat. Vágjuk fel a zöldségeket apró kockákra, és ízesítsük olívaolajjal, sóval és borssal. Pucoljuk meg a keményre főtt tojásokat és vágjuk félbe vagy negyedekre.
3. Rendezzük el a saláta darabokat a tányérokon, adjuk hozzá a tonhalat és a keménytojásokat, és az ízesített, kockára vágott zöldségekkel körítsük.