Tonhalas szendvics grillezett articsókával és aszalt paradicsommal
Hozzávalók
4 személyre:
4 ropogós magos zsemle
2 x 120 g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
8 grillezett articsóka olajban
4 aszalt paradicsom olajban
160 g kenhető krémsajt
néhány bazsalikomlevél
fekete bors ízlés szerint
4 ropogós magos zsemle
2 x 120 g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
8 grillezett articsóka olajban
4 aszalt paradicsom olajban
160 g kenhető krémsajt
néhány bazsalikomlevél
fekete bors ízlés szerint
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Vágjuk félbe a zsemléket. Szedjük szét az articsókákat vastag szeletekre, a szárított paradicsomokat pedig vágjuk durvára.
2. Kenjünk meg a zsemlék alját egy nagy adag krémsajttal, rakjunk rájuk a tonhaldarabokból, az articsókából és a szárított paradicsomból.
3. Kézzel tépett bazsalikomlevéllel és borssal ízesítsük. Rakjuk össze a zsemléket szendvicsbe, majd tálaljuk.
4. Mielőtt megtöltenénk a zsemléket, néhány percig piríthatjuk is őket, hogy ropogósabbak legyenek.