Tonhalas, paradicsomos, majonézes szendvics


Hozzávalók
4 személyre
4 kis baguette
4 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal olívaolajban
1 kemény paradicsom
100g majonéz
néhány salátalevél
4 kis baguette
4 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal olívaolajban
1 kemény paradicsom
100g majonéz
néhány salátalevél
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Forrósíts fel egy tapadásmentes serpenyőt
2. Vágd félbe a kenyeret, és dörzsöld őket a forró serpenyőhöz, hogy jól megbarnuljanak.
3. Kenj bőven majonézt a kenyér alsó felére, tegyél rá egy kevés jól megmosott, száraz salátalevelet és vékonyra szeletelt paradicsomot.
4. Adj hozzá lecsöpögtetett tonhalat, tedd rá a kenyér felső részét, majd finoman nyomd össze a szendvicset, hogy a hozzávalók jól összeérjenek.