Tonhalas, cukkinis, bazsalikomos rigatoni
Hozzávalók
Hozzávalók 4 személyre
350g rigatoni vagy egyéb rövid tészta
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
700g cukkini
1 gerezd fokhagyma
80g extraszűz olívaolaj
egy marék friss bazsalikom
só
350g rigatoni vagy egyéb rövid tészta
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
700g cukkini
1 gerezd fokhagyma
80g extraszűz olívaolaj
egy marék friss bazsalikom
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Egy fazékban forralj fel vizet, és sózd meg.
2. Mosd meg a cukkinit, és vágd fel vékony, hosszú szeletekre.Egy serpenyőben, kevés olajon pirítsd barnára a fokhagymát, add hozzá a cukkinit, egy kis sót, majd ezt főzd folyamatos forgatással addig, amíg aranybarna színt nem kap.
3. A lobogva forró vízben főzd ki a tésztát.
4. Add a serpenyőben lévő cukkinihez a tonhalat, majd a tésztát. Jól keverd össze a serpenyőben. Díszítsd friss bazsalikommal, és forrón tálald.