Tonhalas cézársaláta


Hozzávalók
4 személyre
2 db 180g-os Rio Mare tonhal extraszűz olívaolajjal
250g ciabatta kenyér
tengeri só
feketebors
oregánó
1/4 gerezd fokhagyma
4 olajos szardellafilé
75 g parmezán sajt
1 evőkanál görög joghurt
fél citrom
extra szűz olívaolaj
1 fejes saláta
1 fodros saláta
2 db 180g-os Rio Mare tonhal extraszűz olívaolajjal
250g ciabatta kenyér
tengeri só
feketebors
oregánó
1/4 gerezd fokhagyma
4 olajos szardellafilé
75 g parmezán sajt
1 evőkanál görög joghurt
fél citrom
extra szűz olívaolaj
1 fejes saláta
1 fodros saláta
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Szeleteld és kockázd fel a ciabatta kenyeret, locsold meg olívaolajjal, sózd meg, szórd meg oregánóval és süsd előmelegített sütőben 180°C-on 15 percig.
2. A fokhagymát add a szardellához és a parmezán sajthoz, öntsd hozzá a joghurtot, a citromlét, és keverd össze egy nagy adag extra szűz olívaolajjal. A tonhalfiléket tördeld darabokra, és tedd félre. Mosd meg és csepegtesd le a zöldségeket.
3. Tördeld darabokra, és alaposan keverd össze az előkészített szósszal.