Pirított sütőtök lencsés Insalatissime-vel


Hozzávalók
4 adaghoz
4 Rio Mare Insalatissime lencsés
800 g friss sütőtök darabokra vágva
néhány szál rozmaring
60 g extra szűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
4 Rio Mare Insalatissime lencsés
800 g friss sütőtök darabokra vágva
néhány szál rozmaring
60 g extra szűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Ha a sütőtök darabjai túl nagyok, vágjuk őket kisebb darabokra. Pirítsuk egy tapadásmentes serpenyőben olívaolajjal, sóval és néhány szál rozmaringal, amíg puha és arany színű nem lesz.
2. Helyezzük a pirított tökdarabokat 4 külön tányérra. Keverjük össze jól az Insalatissime tartalmát, mielőtt kikanalaznánk minden tányérra a sütőtök mellé.
3. Melegen tálaljuk.