Pestós-tonhalas tészta


Hozzávalók
4 személyre:
3 db 80 g-os Rio Mare tonhal olívaolajjal
Rövid tészta: 350g
Mozzarella: 200g
Paradicsom: 1
Extraszűz olívaolaj: 50g
Bazsalikom: 2 csokor
Fenyőmag: 1 kanál
Parmezán: 30g
Friss krémsajt: 1 kanál
Só
3 db 80 g-os Rio Mare tonhal olívaolajjal
Rövid tészta: 350g
Mozzarella: 200g
Paradicsom: 1
Extraszűz olívaolaj: 50g
Bazsalikom: 2 csokor
Fenyőmag: 1 kanál
Parmezán: 30g
Friss krémsajt: 1 kanál
Só
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Elsőnként forraljuk fel a vizet, majd adjunk hozzá egy kis sót. Eközben mossuk meg a bazsalikomot és mixeljük el az olajjal, a parmezánnal, a fenyőmaggal és a krémsajttal.
2. A mozzarellát és a paradicsomot vágjuk apró kockákra és keverjük össze a tonhallal.
3. Főzzük meg a tésztát, szűrjük le, és pestóval ízesítsük, majd adjuk hozzá mozzarellát, paradicsomot és tonhalat...
4. Élvezzük ezt a jellegzetes olasz receptet a barátokkal!