Kuszkusz tonhallal, szárított paradicsommal és kukoricával


Hozzávalók
4 személyre
240g kuszkusz
150g kukorica
15-20 szárított paradicsom
3x80g Rio Mare Tonhal olívaolajban
fél póréhagyma
50g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss menta
só
240g kuszkusz
150g kukorica
15-20 szárított paradicsom
3x80g Rio Mare Tonhal olívaolajban
fél póréhagyma
50g extraszűz olívaolaj
egy csokor friss menta
só
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Áztasd be a kuszkuszt fél liter forró vízbe, adj hozzá egy kevés sót, fedd le, és várj néhány percig, amíg a kuszkusz felveszi a vizet.
2. Vágd fel a póréhagymát vékony szeletekre, a szárított paradicsomot pedig csíkokra, és párold meg őket két evőkanál vízzel egy tapadásmentes serpenyőben.
3. A napon szárított paradicsomokat és a párolt póréhagymát tedd egy tálba, és add hozzájuk a tonhalat. Tedd bele a hideg vízben átöblített kukoricát és a kuszkuszt. Ízesítsd extraszűz olívaolajjal és egy kevés kézzel felvágott friss mentával.