Grillezett makréla tört burgonyával, lilahagymával és karamellizált almával
Hozzávalók
4 személyre
4 konzerv Rio Mare grillezett makréla extraszűz olívaolajjal
500g tört burgonya
2 alma
2 kicsi lilahagyma
40g extraszűz olívaolaj
egy szál rozmaring
20g vaj
2 teáskanál cukor
só
feketebors
4 konzerv Rio Mare grillezett makréla extraszűz olívaolajjal
500g tört burgonya
2 alma
2 kicsi lilahagyma
40g extraszűz olívaolaj
egy szál rozmaring
20g vaj
2 teáskanál cukor
só
feketebors
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Hámozd meg és magozd ki az almát, majd szeleteld fel.A hagymát vágd fel vékony szeletekre.
2. Egy tapadásmentes serpenyőben forrósítsd fel az olajat, tedd bele az almaszeleteket, és nagy lángon süsd barnára; add hozzá a rozmaringot, hagymát, vajat, ízesítsd cukorral, sóval és sok borssal, majd közepes lángon addig süsd a hagymát, míg üveges nem lesz.
3. Melegítsd meg a tört burgonyát, szedd ki a tányérokra, tedd rá a grillezett makrélafiléket, add hozzá a hagymát és az almát.Tálald azonnal.