Csőben sült makaróni olívabogyókkal, makrélával és paradicsommal
Hozzávalók
4 személyre
2 db Rio Mare makréla olívaolajban
300g makaróni
400g koktélparadicsom
40g zsemlemorzsa
20g reszelt parmezán sajt
½ teáskanál oregánó
1 gerezd fokhagyma
1 maréknyi kimagozott fekete olívabogyó 40g extraszűz olívaolaj
só
2 db Rio Mare makréla olívaolajban
300g makaróni
400g koktélparadicsom
40g zsemlemorzsa
20g reszelt parmezán sajt
½ teáskanál oregánó
1 gerezd fokhagyma
1 maréknyi kimagozott fekete olívabogyó 40g extraszűz olívaolaj
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1.Melegítsd elő a sütőt 220 fokra, és forralj fel egy fazékban sós vizet.
2. Vágd félbe a paradicsomokat, és rakd őket egy olyan edénybe, amit a sütőbe tehetsz, a szeletekre vágott fokhagymával együtt. Ízesítsd a sóval és az oregánóval, keverd bele a zsemlemorzsát és a parmezán sajtot, önts rá olívaolajat, és süsd meg sütőben 20 perc alatt.
3. Tedd a tésztát a serpenyőben, amíg el nem készül, szűrd le, majd add hozzá a sütőből kivett csőben sült paradicsomokat és a levet. Oszd fel a makrélát több darabra és add a tésztához, amikor kész, tálald az olívabogyókkal és friss oregánóval díszítve.