Citrom illatú tonhalsaláta


Hozzávalók
4 személyre
2 db 160g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
200g fejessaláta
egy csokor retek
citrom
egy csokor petrezselyem
20g pirított mandula
50g extraszűz olívaolaj
só
feketebors
2 db 160g-os Rio Mare Tonhal olívaolajjal
200g fejessaláta
egy csokor retek
citrom
egy csokor petrezselyem
20g pirított mandula
50g extraszűz olívaolaj
só
feketebors
Stampa Ricetta

Elkészítés
1. Vágd fel a retket vékony szeletekre, add hozzá a reszelt citromhéjat, fél citrom levét, őrölt borsot, egy kevés olajat és felaprított petrezselymet; keverd össze, és pihentesd pár percig.
2. Helyezd a salátát egy tányérra, sózd meg és keverd össze a fennmaradó extraszűz olívaolajjal, majd add hozzá a tonhalat, az ízesített retket és a felaprított mandulát.
3. Ezt az ízletes későtavaszi salátát frissen érdemes fogyasztani.