Bazsalikomos tonhal zöldbabbal és koktélparadicsommal
Hozzávalók
4 személyre
2 db 160g-os Rio Mare tonhal olívaolajban
300g piros és sárga koktélparadicsom
300g zöldbab
egy csokor bazsalikom
1/2 gerezd fokhagyma
1 kanál konyhakész pesto szósz
50g extraszűz olívaolaj
só
2 db 160g-os Rio Mare tonhal olívaolajban
300g piros és sárga koktélparadicsom
300g zöldbab
egy csokor bazsalikom
1/2 gerezd fokhagyma
1 kanál konyhakész pesto szósz
50g extraszűz olívaolaj
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Főzd meg sós vízben a zöldbabot, csöpögtesd le és hagyd kihűlni.
2. Felezd, majd negyedeld a paradicsomokat, fűszerezd olajjal, sóval, felvágott fokhagymával és bazsalikommal; keverd össze, és hagyd állni.
3. Rendezd el a főtt zöldbabot egy tálon, add hozzá a tonhalat és a paradicsomokat a főzőlével együtt, amiből kivetted a fokhagymát.
4. Végül tegyél hozzá pár levél bazsalikomot és egy kevés olajat a pesto szósszal elkeverve; azonnal tálald valamilyen ropogós kenyérrel.