Uborkás tonhaltekercs

Hozzávalók

4 személyre
3 x >80 g Rio Mare Tonhal olívaolajjal
100 g görög joghurt
2 uborka
extraszűz olívaolaj
só és bors ízlés szerint

Stampa Ricetta

Megosztom a receptet

Elmondom a barátaimnak

Felhasznált termék

Tonhal olívaolajjal

Tudj meg többet

Elkészítés

    1. Szeletelő segítségével vágjuk az uborkát egyenlő, vékony, hosszú csíkokra. Sózzuk meg, és hagyjuk állni néhány percig. Itassuk fel a nedvességet egy papírtörlővel.

    2. Közben csepegtessük le jól a tonhalat és szedjük darabokra.

    3. Tegyünk minden uborkacsíkra egy kevés görög joghurtot és egy darab tonhalat, csavarjuk fel és fogpiszkálóval rögzítsük.

    4. Rendezzük el a tekercseket egy tányéron, szórjuk meg borssal és egy kevés olívaolajjal.

    5. Extra ízélményért kínáljunk hozzá paradicsomsalátát.

A legolvasottabb receptek