Tonhal- és lazacpástétomos zsúrszendvicsek
Hozzávalók
4 személyre:
Tubusos Rio Mare Paté - Lazac- és tonhalpástétom
4 szelet fekete kenyér
4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 narancs
1 kígyóuborka
1 szál kapor
1 szál petrezselyem
Tubusos Rio Mare Paté - Lazac- és tonhalpástétom
4 szelet fekete kenyér
4 szelet teljes kiőrlésű kenyér
1 narancs
1 kígyóuborka
1 szál kapor
1 szál petrezselyem
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Szeleteljük vékonyra a kígyóuborkát és a hámozott narancsot. Aprítsuk fel a petrezselymet.
2. Pirítsuk világosbarnára és ropogósra a kenyérszeleteket.
3. A fekete kenyérre tegyük a narancskarikákat, a teljes kiőrlésűre pedig az uborkaszeleteket, majd vágjuk háromszög alakú zsúrszendvicsekre a kenyérszeleteket.
4. Kenjük meg lazacpástétommal a narancsszeletes kenyereket, tonhalpástétommal pedig az uborkás kenyereket. A zsúrszendvicsek felét díszítsük kaporral, a másik felét pedig apróra vágott petrezselyemmel.