Tonhalsaláta almával és pirított mandulával
Hozzávalók
4 személyre
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
2 piros alma
20g szeletelt, pirított mandula
40g extraszűz olívaolaj
1 szál zeller
egy maréknyi friss fejes saláta
só
3 konzerv 80g-os Rio Mare Tonhal citrommal és feketeborssal
2 piros alma
20g szeletelt, pirított mandula
40g extraszűz olívaolaj
1 szál zeller
egy maréknyi friss fejes saláta
só
Stampa Ricetta
Elkészítés
1. Egy serpenyőben pirítsd a mandulákat folyamatosan forgatva két percig.
2. Alaposan mosd meg az almákat, majd hámozás nélkül kockázd fel őket. Keverd el a tonhallal.
3. Vékonyan szeleteld fel a zellert, add hozzá a tonhal-alma keverékhez, ízesítsd olajjal és sóval.
4. Tedd a salátát egy tálra, kanalazd rá a tonhal-alma keveréket, díszítsd a pirított mandulával.